Smart in Finance!

Wat is succesvol zakendoen?

Het moderne zakendoen gaat verder dan het leveren van goederen of diensten. Het gaat ook verder dan het bieden van service of kwaliteit. De hedendaagse klant bepaalt zijn voorkeur voor een bedrijf of organisatie ook op basis van het imago. Naast alle kwaliteiten van de producten of de diensten is de indruk die men van de mensen heeft erg belangrijk.

En daarmee komen we bij de kern: zakendoen blijft altijd ‘peoples business’. Sympathie en waardering -zo blijkt uit onderzoek- spelen vaak een doorslaggevende rol in het doen van zaken. En daar sluiten de oeroude Hollandse koopmansprincipes als ‘gunnen en vertrouwen’ naadloos bij aan.

Wij nodigen u van harte uit om te kijken wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen.

WIE ZIJN WIJ

Bedrijfsprofiel

IAS Administratie B.V. is een administratie- en belastingadvieskantoor zich gespecialiseerd in het verzorgen van de volledige financiële administratie van haar cliënten. De cliëntenportefeuille van IAS bestaat grotendeels uit ondernemingen binnen het midden –en kleinbedrijf zowel binnen de profit als de non-profit sector. Naast het verzorgen van de volledige financiële administratie zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van uw salarisadministratie, fiscale aangiften en alle overige werkzaamheden binnen de administratieve en fiscale adviespraktijk. Dankzij onze diverse specialisaties en ervaringen zijn wij voor vrijwel elke ondernemer een aanspreekpunt en zijn wij graag uw “sparringpartner” in het financieel managen van uw onderneming.

Naast ondernemers vinden ook veel particulieren de weg naar ons kantoor. Naast de diverse particuliere cliënten binnen Nederland zijn wij tevens gespecialiseerd in de fiscale problematiek van buitenlandse werknemers die in Nederland (tijdelijk) werken.

IAS is sedert 1998 aangesloten bij de NOAB, dé organisatie waarin de gekwalificeerde administratie –en belastingadvieskantoren zijn ondergebracht. Aangesloten zijn bij de NOAB betekent permanente educatie voor het management en de medewerkers van de aangesloten kantoren teneinde het kennisniveau voortdurend op een hoog level te houden. Een onmisbare schakel in de moderne adviespraktijk !! Verder op onze site treft u een verwijzing naar de NOAB organisatie en haar doelstellingen, zeker een bezoek waard om te zien waaraan uw adviseur moet voldoen.

Geschiedenis

IAS is sedert 1992 actief als kantoor binnen de financiële adviespraktijk. Het management heeft haar ervaring opgedaan binnen de grote landelijke accountantskantoren waarna in mei 1992 de stap naar zelfstandig ondernemerschap werd gezet. Medio 2003 heeft IAS Administratie zich afgesplitst van de bestaande vestiging in Haarlem en heeft onze organisatie zich als zelfstandig opererend kantoor gevestigd in Purmerend. Onze ervaringen na deze afsplitsing zijn dat wij nu nog dichter bij onze cliënten zijn komen te staan, een kleinere kantoororganisatie en daaruit voortvloeiend nog kortere communicatielijnen dan onze cliënten reeds van ons gewend waren.